• Strona główna
  • Aktualności
  • Regulamin
  • Częste pytania
  • O nas
  • Kontakt
Promocje Nowości

koszyk jest obecnie pusty...
zaawansowane
  • logo WTK
  • logo Weiguang
  • logo SWEP
  • logo Samsung
  • logo Rilling
  • logo LG
  • logo GMC
  • logo Embraco
  • logo Eliwell
  • logo Danfoss
  • logo CPS
  • Jeśli na naszej stronie nie znajdziecie Państwo towaru, którym jesteście zainteresowani to nie znaczy, że nie mamy go w ofercie - prosimy o kontakt z działem handlowym: +48 606240786

    Polityka prywatności

    1. Dane osobowe kontrahentów przetwarzane są zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. 2002 r. Nr 101 poz. 926, ze zm.)

    2. CENTRUMCHLODNICTWA.PL informuje, że nie sprzedaje i nie udostępnia osobom i podmiotom trzecim danych osobowych podawanych podczas procesu rejestracji.

    3. CENTRUMCHLODNICTWA.PL zastrzega sobie prawo do wysyłania kontrahentom własnych informacji handlowych i marketingowych lub pochodzących od partnerów handlowych, oraz wiadomości e-mail dotyczących funkcjonowania strony centrumchlodnictwa.pl (przypomnienia, komunikaty systemowe, powiadomienia techniczne, zmiany statusu zamówienia).

    4. Dane kontaktowe kontrahenta mogą być przetwarzane w celu informowania o przyszłych przedsięwzięciach CENTRUMCHLODNICTWA.PL, a także do wewnętrznych potrzeb administracyjnych i analitycznych.

    5. CENTRUMCHLODNICTWA.PL informuje, że dane związane z procesem płatności, tj. numery kont nie są zapisywane przez oferenta.

    6. Zgodnie z obowiązującymi w Polsce przepisami prawa zbiór danych osobowych i jego przetwarzanie zgłoszone są do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.

    7. Na stronie centrumchlodnictwa.pl mogą znajdować się linki do innych stron WWW, działających niezależnie. CENTRUMCHLODNICTWA.PL nie ponosi odpowiedzialności za informacje dostarczane lub zbierane za ich pośrednictwem.

    8. CENTRUMCHLODNICTWA.PL zastrzega sobie możliwość korzystania z tekstowych plików cookies, wysyłanych do komputera klienta i identyfikujących go w sieci internet w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

    9. Wszelkie pytania i wątpliwości dotyczące Polityki Prywatności oraz zasad korzystania ze strony prosimy kierować na adres mailowy: info@centrumchlodnictwa.pl.

    Ładowanie...