• Strona główna
  • Aktualności
  • Regulamin
  • Częste pytania
  • O nas
  • Kontakt
Promocje Nowości

koszyk jest obecnie pusty...

Polityka prywatności

1. Dane osobowe klientów dokonujących zakupów przetwarzane są zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. 2002 r. Nr 101 poz. 926, ze zm.)

2. CENTRUMCHLODNICTWA.PL informuje, że nie sprzedaje i nie udostępnia osobom i podmiotom trzecim danych osobowych podawanych podczas procesu rejestracji.

3. CENTRUMCHLODNICTWA.PL zastrzega sobie prawo do wysyłania klientom sklepu własnych informacji handlowych i marketingowych lub pochodzących od partnerów handlowych, oraz wiadomości e-mail dotyczących funkcjonowania strony centrumchlodnictwa.pl (przypomnienia, komunikaty systemowe, powiadomienia techniczne, zmiany statusu zamówienia).

4. Dane kontaktowe klienta mogą być przetwarzane w celu informowania o przyszłych przedsięwzięciach CENTRUMCHLODNICTWA.PL, a także do wewnętrznych potrzeb administracyjnych i analitycznych.

5. CENTRUMCHLODNICTWA.PL zapewnia, że dane związane z procesem płatności, tj. numery kont i dane kart kredytowych oraz kody dostępu do internetowych kont bankowych nie są zapisywane przez sprzedającego. Celem zabezpieczenia poufnych danych transakcje dokonywane przez zewnętrzny system płatności internetowej Platności.pl są szyfrowane.

6. Zgodnie z obowiązującymi w Polsce przepisami prawa zbiór danych osobowych i jego przetwarzanie zgłoszone są do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.

7. W sklepie centrumchlodnictwa.pl mogą znajdować się linki do innych stron WWW, działających niezależnie. CENTRUMCHLODNICTWA.PL nie ponosi odpowiedzialności za informacje dostarczane lub zbierane za ich pośrednictwem.

8. CENTRUMCHLODNICTWA.PL zastrzega sobie możliwość korzystania z tekstowych plików cookies, wysyłanych do komputera klienta i identyfikujących go w sieci internet w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

9. Wszelkie pytania i wątpliwości dotyczące Polityki Prywatności oraz zasad korzystania ze sklepu internetowego prosimy kierować na adres mailowy: info@centrumchlodnictwa.pl.

Ładowanie...